Reiki leren

Je kunt bij mij in de leer om zelf ook Reiki te gaan geven.

reikimeditatieReiki vloeit in principe vrij door het universum. Ze is beschikbaar voor ons allemaal. In de loop der tijd raakt deze energiestroom bij de meeste mensen geblokkeerd. Bij de Reikicursussen doen we twee dingen:

– Ik leer je de nodige informatie, waar je zelf ook mee aan de slag gaat
– Ik geef je Reiki initiaties, bij iedere initiatie stroomt de energie vrijer door je heen.

In tegenstelling tot veel andere Reikischolen krijg je van mij geen weekendcursus aangeboden, ik werk liever een op een, zodat ik je op maat kan begeleiden.

Er zijn drie a vier Reiki graden,
Iedere Reiki graad heeft een andere ‘smaak’

Reiki I werkt met name op het fysieke niveau. Je leert jezelf en anderen te behandelen en je leert wat achtergrondinformatie over Reiki.
Ik geef je ook studiemateriaal mee.

Reiki II werkt goed om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Je leert symbolen die je daarbij helpen, je leert technieken om beter op afstand te kunnen behandelen en je leert alles wat je over deze symbolen en technieken moet weten.

Reiki III werkt op spiritueel niveau. Op dit punt valt er qua kennis niet veel meer te delen, maar je krijgt wel een extra symbool. Hiermee kun je makkelijk verbinden met de Goddelijke vonk. Het is een heerlijk symbool om mee te mediteren , je komt dieper tot je zelf en raakt meer verbonden met spiritualiteit.

Reiki III lerarengraad. 
Hier leer je wat het betekent om Reiki leraar te zijn. Je leert hoe je initiaties kunt uitvoeren, wat belangrijk is als leraar, je laat zien dat je de kennis hebt om over te brengen en je laat zien wat je motivatie en instelling is.

Het lesprogramma stemmen we persoonlijk af.
Hou in ieder geval rekening met zes sessies. voor de eerste graad.

– Bij iedere Reikicursus krijg je een handboek mee, hieraan staan de meest essentiële dingen die je moet weten, er staan inspirerende teksten in en meditaties.
– Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat mee
– Je krijgt ook een persoonlijke tekst mee.