Mijn verhaal

Ik ben Paula van Ginkel.
Ik heb een eigen praktijk ‘Teder Hart‘. Reiki is daar een belangrijk onderdeel va13606957_1811613542405020_6004257172001769783_nn.

In 2003 ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Ik was toen in een vrij donkere periode van mijn leven, ik probeerde een studie te doen terwijl ik hevig onzeker was over mezelf. In die tijd ben ik dankzij mijn moeder bij een Reiki oefenavond aanwezig geweest en het heeft me niet meer losgelaten. Ik voelde me lichter, gelukkiger en er was een sprankje hoop voor meer zelfvertrouwen.

Helaas ben ik er toen niet mee doorgegaan. Enkele omstandigheden maakten me aan het twijfelen over of Reiki nu wel de beste weg was. Het heeft zeven jaar geduurd voor ik er weer voor openstond.
Ik ben bij mijn moeder in de leer gegaan, zij is Reiki leraar, en ben geïnitieerd in Reiki. Ik heb me pas recent gerealiseerd wat een omslag dat is geweest in mijn leven. Hierdoor ben ik meer open gaan staan voor ware spiritualiteit, heb ik gevoeld wat de universele liefde inhoudt en ben ik gegroeid in zelfvertrouwen.
Mijn leven is eigenlijk niet meer hetzelfde geweest sinds die tijd. Reiki is daar een vast onderdeel in mijn leven geworden.
Inmiddels heb ik de tweede graad gehaald en geniet ik van de derde graad.

Ik kijk ernaar uit om deze universele liefde te delen met je.
Uiteindelijk bestaat alles uit universele/goddelijke liefde. Wanneer je je hier bewust van bent wordt je leven lichter. Reiki is een hele goede manier om hier mee in constante verbinding te zijn, je kunt die energie namelijk door je lijf voelen stromen. Ik zou het iedereen aanraden.

Verder over mij:
Naast Reiki vind ik het ook fijn om met mensen in gesprek te zijn. Ik zoek graag de diepgang op en geniet er van om de essentie van iemand te zien en ermee te verbinden.
Ik doe ook NLP. NLP biedt methodes om aan het denkende bewustzijn voorbij te gaan en direct het voelende bewustzijn aan te spreken. De effecten hiervan zijn schitterend.
Naast NLP geniet ik van het schrijven van verhalen en gedichten.

In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen, ik geniet van de natuur en mijn katten.